8. juni 2011

Hei igjen og takk for sist

Ja! Hei igjen. nå har jeg ikke skrevet på lenge! Den ene grunnen er at i helgen var jeg i Stockholm med koret. (den andre får dere vite i neste innlegg...)
Det var utrolig koselig. Vi bodde på et vandrerhjem som heter Zinkendam. 4 og 4 sov sammen på rom, og du kan tenke deg det ble mye snakking...! Jeg skal ikke fortelle alt i detalj, men den første dagen kom vi ganske sent hjem. Middagen fant sted på en herlig restaurant med navn Trattoria Romana. En italiensk restaurant med verdens beste, og jeg understreker beste, spagetti.

Dagen etter var vi på Grøna Lund. Tivoliet i Stockholm. Vi tok mange morsomme og litt skumle berg-og-dalbaner. Vi koste oss. Da den siste turen med karuseller var tatt dro vi til sentrum der det var matfestival. Vi skulle varme opp for noen artister på en kjempe stor scene. 

Siste dag gikk vi på shopping. Jeg kjøpte meg en veske, en globus og noen armbånd. Pizzaen ble bestilt rett til hotellet. Noe jeg tror alle var glade for For etter 3 dagen uten særlig mye søvn var alle passe utslitte. På kvelden dro vi til en minigolf bane rett ved der vi bodde. Det var utrolig gøy! 

Middag første kvelden

Verdens beste spagetti


Bamsen på tivoliet og meg

Mini fritt fall

Godt med is på en varm dag med shopping

Vi var også på den kungliga slottet!

SÅNN!