22. des. 2011

Har du vært snill i år?



Nå er det bare tre dager igjen til jul! Dette er herlig. For to dager siden bakte jeg og Christine (søsteren min) pepperkaker og pepperkakehus mens vi hørte på herlig julemusikk av Michael Buble og Kurt Nilsen. Skal legge ut bilde av husene, men planen er å lage en liten by og den er vi ikke helt ferdig med enda.
I går var vi på besk hos noen venner av oss og vi spiste en ikke så tradisjonell julemiddag; sushi og pizza.
I dag er det bare to dager til julaften (det vil si bittelille julaften)! Jeg gleder meg veldig. Vi har allerede tatt imot mange gaver fra venner og familie og i tillegg har vi noen selv! Som jeg gleder meg!

I dag har jeg pyntet pepperkakene med melisglasur og vasket noen bad. Nå er det bare et lite julebesøk og en siste finish på en julegave jeg lager selv før jeg bare kan sette meg ned og se på julefilm.

Ønsker alle en gooood jul!







































Nissefar vet ALT..

18. des. 2011

God Jul






Jakke: H&M // Kjole: Vero Moda // Sko: I-C-U
Prøvde ut litt forskjellige redigeringer på redigeringsprogrammet jeg bruker på Paint.NET. Hva synes dere??

Nå er det snart jul. Jeg gleder meg veldig! Jeg gleder meg til å våkne opp på julemorgen og åpne den siste kalender gaven, sette meg i sofaen med storesøster og se på julefilmer. Så gleder jeg meg til å spise julefrokost med resten av familien før vi på ettermiddagen drar hjem igjen og begynner å lage mat. Mat som ribbe, surkål, medisterkaker, julepølser og masse annet godt. Også gleder jeg meg til vi kan begynne å titte litt på gavene. Få den gleden av å se en du er glad i åpne gaven du har kjøpt til personen.

Jeg elsker juletiden. Det er en så fin tid hvor man tenker ekstra mye på dem som er rundt deg og man koser seg litt mer enn til vanlig. Jeg elsker snøen, julemusikken, julefilmene, julematen, julepynte, treet i stua og alt som hører til.

Jeg regner med at jeg kommer til å skrive ihvertfall ett innlegg til før julaften, men det er ikke sikkert. Jeg har endel julekonserter og andre ting som skjer. Men heldigvis så er jeg ferdig med nesten alle julegavene, så jeg har ikke så mye "jule-handel-stress" igjen :)
Hvis vi ikke blogge ønsker jeg deg og dine en riktig god jul. Kos deg masse med familie og venner!