17. juni 2011

Et bilde sier mer enn tusen ord


Dette bildet fikk meg til å tenke. "Et bilde sier mer enn tusen ord." Det uttrykket stemmer virkelig. Med en gang jeg så det bilde var det minst en million ord og tanker som føk igjennom hodet mitt. Tenk på hvor mange små, små barn som lengter etter frihet. Tenk hvor godt vi har det. Vi kan gjøre, spise og si omtrent hva vi vil hele tiden. Hvis vi ikke får lov til å være med en venn hjem akkurat når vi vil blir vi kanskje sure. Vi har så mange muligheter som mange land med slum, fattigdom og krig ikke har. 
Jeg synes rett og slett at vi kan være litt utakknemlige av og til. Jeg sier ikke at jeg aldri blir sur og glad for alt. Selvfølgelig ikke. Jeg begynte å tenke på dette i dag. Nå for noen minutter siden. Men et sted må man begynne, så hvorfor ikke i dag? Jeg synes vi skal begynne å sette mere pris på de tingene vi har og får.  

16. juni 2011

Cyndi Lauper & Jeff Beck

I går var jeg på en Cyndi Lauper og Jeff Beck konsert. Det var helt rått! Jeg kan liksom ikke beskrive det. Man må på en måte oppleve det selv, men når du kan stå forran 1000vis av mennesker i 2 timer og spille gitar er du ganske bra! Eller? Og Cyndi Lauper bare rocker! Hun er sikker, nøler ikke og... jeg jeg har ikke ord!

Meg før forestillingen inne i spektrum. Fikk t-skjorte og greier!

Cyndi Lauper t-skjorte

Cyndi Lauper konserten

Jeff Beck konserten.



12. juni 2011

Sun in the sky

Jeg vet, jeg vet... Det er ikke meningen at det skal ta så lang tid fra et innlegg til det neste, men jeg skriver når jeg kan. Og mens jeg husker det vil jeg bare si at som dere ser så har jeg ikke skrevet innlegg hver dag og det kommer jeg ikke alltid til å kunne gjøre heller. Sånn! Da var det sagt.

Jeg skrev jo i det forgje inlegget at jeg i dette inlegget skulle fortelle den andre grunnen til at jeg ikke hadde skrevet på lenge. Vel, her kommer den. Jeg har ikke skrevet på lenge fordi jeg fra mandag til torsdag trente ballet etter skolen. Vi hadde forestillingen på torsdag. Lurer dere på hvordan det gikk?

Dere får vite det uansett. Det gikk faktisk ganske bra. Jeg hadde solo, og jeg greide å huske den. Jeg var også forteller, og jeg greide også å fortelle sån cirka det som jeg skulle si.

Jeg har ikke bildene her, men jeg kan prøve å legge de ut når jeg kommer hjem fra båtturen.

Ja, dette er logoen til vinderendansestudio som jeg danser hos. Hehe...

SÅNN!